Svendborg Gymnasium

På Svendborg Gymnasium tror vi på individets egen fornuft, vilje og engagement. Derfor er det også naturligt for os at indgå i et samarbejde med elever og idrætsklubber om træning for talenter via Sportsakademiet. Vi samarbejder om at finde de bedste løsninger ved fravær til f.eks. træning og/eller konkurrence og udviser en generel fleksibilitet i en meget travl hverdag.

Hvis man vil kombinere sin sport og sin uddannelse på Svendborg Gymnasium kan man gøre det frit uanset studieretning.

 

Du kan læse mere om Svendborg Gymnasium her.

gym
svendborgerhvervsskole

Svendborg Erhvervsskole

Svendborg Erhvervsskole er en kombinationsskole, som rummer 25 tekniske og merkantile erhvervsuddannelser, et handelsgymnasium og et teknisk gymnasium. Vi underviser i rigtig mange faglige discipliner, og vi vil overalt i undervisningen skabe størst mulig læring for den enkelte elev. Derudover vil vi fokusere på at udvikle elevernes personlige kompetencer, som gør den enkelte til chef i sit eget liv. Derfor samarbejder vi også med Svendborg Sportsakademi og understøtter talenterne i at tage vare på sit eget talent.

Du kan læse mere om Svendborg Erhvervsskole her.

10. klasse og Sportsakademiet

Vi har samarbejde med Nymarkskolen og Haahrs Skole.

Begge skoler er åbne for at muliggøre dit brændende ønske om at fokusere på din sport samtidig med du gennemfører dit 10. skoleår og gør dig klar til ungdomsuddannelserne.

Du kan læse mere om 10. klasserne på Nymarkskolen her

Du kan læse mere om 10. klasserne på Haahrs Skole her

Andre uddannelser?

Uanset hvilken uddannelse i Svendborg, du ønsker at gå på, så stræber vi efter at lave en løsning, der kan passe dig.

Derfor er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan tage kontakt til din uddannelse med henblik på at tilrettelægge et samarbejde, der gør, at du kan tage din uddannelse og samtidig være med i Svendborg Sportsakademi.

Kontakt vores træner/mentor Sten Kaj Larsen her eller på 30 24 55 90.